MontBlanc
0
No products in the cart.

Vil du vide mere

Om SafeGroup

SafeGroup: Specialister i Tyverisikring

Med mere end 30 års erfaring er vi hos SafeGroup specialister inden for udvikling og salg af produkter til tyverimærkning og sikring af værdigenstande. Siden 1985 har vi sikret landets kommuner, offentlige institutioner og hundredvis af virksomheder i hele Danmark – og det bliver vi ved med!

Vores Mission

Hos SafeGroup er vores mission at skabe større tryghed blandt store og små virksomheder i Danmark og Norden. Indbrud og tyveri ødelægger arbejdsrytmen, og kan både betyde tabt omsætning og store udgifter til erstatning af inventar og IT-udstyr. Det skader ikke blot den enkelte virksomhed, men i sidste ende dansk økonomi. Derfor arbejder vi hver dag for at udbrede viden om tyverisikring og for at udvikle nye, innovative produkter – for et tryggere Danmark.

Rådgivning i Øjenhøjde

Uanset om du arbejder sammen med massevis af kolleger eller om du driver et enmandsfirma, tager vi os tid til rådgivning og et gratis uforpligtende besøg på din adresse. Det er nemlig vores erfaring, at det bedste resultat sikres, når vi mødes ansigt til ansigt.

Hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed er du altid velkommen til at kontakte os eller besøge vores showroom i Brabrand alle hverdage mellem kl. 8 og 16.

Certificering

SafeGroup er ISO: 9001 certificeret. Læs mere om, hvad det betyder her.

Følg SafeGroup

Følg os på de sociale medier og få nyheder, tips og tricks om tyverisikring.

Tidslinje

2015 – 30 års jubilæum

2012 – SafeGroup GmbH etableres og kontor i Hamburg åbnes.

2010 – Her blev vi ISO 9001: 2008-certificeret. Det betyder blandt andet, at vi kan tilbyde certificeret installation af sikkerhedsskabe.

2008 – SafeGroup Norway A/S etableres på årets første dag.

2007 – KC Mærkning & Sikring AS skifter navn til det mere internationalorienterede SafeGroup AS, da udvidelse til udlandet er i gang.

2004 – Firmaet flytter til Sintrupvej 2, 8220 Brabrand og ændrer selskabsform:
KC Mærkning & Sikring AS

1999 – KC Mærkning ApS bliver til KC Mærkning og Sikring ApS grundet stadig større salg af sikkerhedsskabe og sikringsbeslag.

1993 – Etablering af selskab: KC mærkning ApS

1992 – Firmanavnet ændres til KC Mærkning

1990 – Firmanavnet ændres til KC Agentur & Handel

1987 – Chris Comfort får forhandlingen af tyverimærkningssystemet SelectaMark i Danmark.

1985 – Selskabet stiftes af Kurt Christensen under navnet Chris Comfort med salg af forskellige produkter.